Köpek İlanlarıFrench Bulldog kategorisinde 28 ilan bulundu.

French Bulldog

  • Görünüm
İlan Başlığı YaşCinsiyet Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

Satılık French Bulldog 

 

French Bulldog Fiyatları Ne Kadar?

French Bulldog, bekçi köpeklerden olması dolayısıyla oldukça tercih edilen köpek cinslerindendir. Meraklılarınca french bulldog fiyat bilgisi konusu en çok sorgulanan konuların başında gelir. Bu yüksek tercih edilirlik, Fransız bulldog fiyatlarını her geçen yıl yukarıya çekmektedir. Dolayısıyla net bir fiyat belirtmek doğru sonuca götürmeyecektir. Ancak french bulldog fiyatları 3.000TL ve 12.000TL arasında değişkenlik gösterebileceğini söyleyebiliriz. Çok tercih edilen bir ırk olmasının yanı sıra french bulldogun sağlıklı olması, yetişkin olması, rengi gibi bir çok etkene göre fiyatlar belirlenir. French bulldog yavru fiyatları ve french bulldog yaruları için sitemizde bulunan kategoriden en sağlıklı bilgileri alabileceksiniz. Bulldog köpekleri sahiplerine olan bağlılıklarıyla bilinen köpek ırklarıdır. French bulldog satılık ve french bulldog fiyatı için tüm ilanlarımıza bakabilirsiniz.

 

French Bulldog Sahiplenme Nasıl Yapılır?

French bulldog sahiplenme kararı verdiyseniz, internet sitelerindeki sahiplenme ilanlarını takip edebilir, bu yolla köpeğinizi satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra Fransız bulldog satın almak için petshoplara bakabilirsiniz. Bu köpeği sahiplenmek isteyenler genelde ücretsiz sahiplenme ilanı beklemekte ve bu yolla sahiplenmenin hayalini kurabilirler. Bulldog sahiplenme maalesef yüksek fiyatların da etkisiyle kolay kolay ücretsiz sahiplendirme yoluna gidilmemektedir. En doğru tercih güvenilir yerlerden satın alma yolunu seçmek olacaktır. Zorunlu durumlar sebebiyle insanların french bulldog sahiplenme ilanlarını yayınladığı zamanlar olmaktadır. Bu ilanlar için sitemizde yayınlanan ilanları takip edebilirsiniz. Toy Poodle ve Pomeranian cinsi köpekler size uygun alternatif olabilir.

 

French Bulldog Köpek Irkı Ve Özellikleri Nelerdir?

Bu ırk köpekler yarasaya benzer kulaklarıyla bilinirler. Fransız kökenlidirler. Bir french bulldog sahiplenmeye karar verdiyseniz, french bulldog özellikleri hakkında bilginiz olmalıdır.

Öncelikle French bulldogların görüntüsünden beklenenin aksine oldukça cana yakın ve iyi huylu olduğu söylenebilir. Bu canlılar aynı zamanda son derece hareketli ve enerjik bir yapıya sahiptirler. Bu özellikleri Fransız bulldog cinsini oyunsever yapar. Bekçi köpeklerdir. İyi bir apartman bekçisi olabilirler. Evde yaşamaya da son derece uyumlu oluşlarıyla bir French bulldog sahiplenme ile evinizde otomatik olarak bir bekçi var olur. Sosyalleşmeyi sever. Onu yalnızlığa terk etmemelisiniz. Günde birkaç saat yürüyüşe çıkarılmaları onlar için çok iyidir.

Fransız bulldog bakımı çok detaylı değildir. Oldukça kolay bir bakımı vardır ve bu yönüyle çok zahmetsizce köpeğinizle birlikte yaşamınız devam eder. Gerektiğinde tüylerini tarayıp dökülmüş tüylerden kurtulmanız yeterlidir. Ancak sıcak havalara dikkat etmek gerekir. French bulldogların bu havalarda kalp krizi geçirme riski bulunur. Gözlerinin temizlenmesi gerekebilir. Bununla beraber ağızları da salyalandığında temizlenmelidir. Kısa tüyleri sayesinde çok tüy de dökmediğinden alerjik bünyeli kişiler de kolayca french bulldog sahiplenme hakkında düşünebilirler.

French bulldoglar sahiplerini paylaşmaktan pek hoşlanmayabilirler. Bu nedenle diğer evcil hayvanlar eğer sonradan eve gelirlerse uyum problemi yaşayabilir. Ancak özellikle birlikte büyütülürlerse diğer evcil hayvanlarla birlikte yaşamaya uyum sağlarlar.

Beslenmelerine son derece dikkat edilmesi gerekir. Fransız bulldog beslenmeyi aşırıya kaçırırsa obezite olabilir ve buna yatkındır. Son olarak da yıkama sıklıklarına dikkat etmelisiniz.

Fransız bulldog sahiplenme aşamasından sonra tüm bu bakım ve özen koşullarını da yerine getirerek köpeğinizle aranızda harika bir iletişim kurabilir, onunla uzun yılları bir arada geçirebilir, bu oyunbaz dostunuzla güçlü bir bağa sahip olabilirsiniz.