Köpek İlanlarıGolden Retriever kategorisinde 16 ilan bulundu.

Golden Retriever

  • Görünüm
İlan Başlığı YaşCinsiyet Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

Satılık Golden Retriever

Golden Retriever Köpek Fiyatları Ne Kadar?

Golden Retriever, evdeki tüm bireyleri, sahibini son derece sahiplenen harika bir köpek cinsidir. Golden retriever fiyat konusu, bu köpekler için en çok merak edilen konuların başında gelmektedir. Çokça edinilen bu ırk köpekler, iyi huyluluklarıyla herkesin tercih sebebi olurken, bu da golden retriever fiyatlarını etkilemektedir. Golden retriever yavru ve ya yetişkin sahiplenilmek istenilmesine göre fiyatlar da değişkenlik gösterecektir. Bunun yanında sahiplenilmek istenen köpeğin fiziksel özellikleri, yaşı, kilo durumu gibi pek çok unsur fiyatlar üzerinde doğrudan etki etmektedir.

Golden köpek fiyatları genel olarak 4.000TL’ye kadar çıkabilen miktarlarda değişmektedir. Her yıl bu fiyatlar koşullara göre arttığından golden sahiplenme düşünen kişilerin bu kararlarını netleştirerek sahiplenme yapmakta acele davranmaları yerinde olur.

 

Golden Retriever Sahiplenme Nasıl Yapılır?

Eğer bir golden retriever yavru ve ya yetişkin sahiplenmeye karar verdiyseniz sahiplenmenin nasıl yapılacağını merak ediyor olabilirsiniz. İnternet ortamı bu konuda en sık kullanılan yoldur. Bu yolla çeşitli golden ilanlarını inceleyebilir, ilan sahipleriyle iletişime geçebilirsiniz. Bunun yanı sıra evcil hayvan mağazalarına giderek kendiniz de sahiplenebilirsiniz.

Pek çok kişi golden retriever sahiplenme için ücretsiz ilan açılmasını beklemekte ve bunları incelemeye çalışmaktadır. Ancak bu cins hayvanlar bakımından ücretsiz sahiplendirme ilanları neredeyse hiç görülmez. Dolayısıyla eğer bir golden sahiplenme fikriniz varsa en iyi yol sahiplenme ilanlarını kullanmanız ve satın alım yapmanızdır. Böylece bu güzel tüylü köpeğe daha kolay kavuşabilirsiniz. Maltipoo ve Chihuahua cinsleri sizin için uygun olabilir.

 

Golden Retriever Irkı Ve Özellikleri Nelerdir?

Golden retriever yavru olarak ya da yetişkin olarak evinize gelmiş olsun hiç fark etmeyecek, her koşulda size çok sadık ve akıllı bir aile köpeği olacaktır. Golden’lar sevgi ve ilgi isterler, bunun karşılığında size de bolca sevgi ve sadakat verirler. Koruma iç güdüleri çok iyidir. Bekçi köpek değillerse de bağlı oldukları ailenin her bir üyesini içtenlikle koruma eğilimindedirler.

Golden retriever sahiplenme fikrindeyseniz, bu ırk hakkında bir takım bilgileri bilmeli, bakım gerekliliklerini öğrenmelisiniz. Böylece birlikte yaşama adım attığınız ilk günden itibaren süreç çok keyifli işleyecektir.

Bu köpekler günde bir saat yürüyüşe çıkarılmalıdırlar. Bu onların sağlığı için gereklidir. Ayrıca gerekli ilgi ve sevgiyi onlara vermelisiniz, yoksa bunu sizden talep etmek için bir miktar yaramazlaşabilirler. Özellikle golden retriever yavru bakımından bu ilgi ihtiyacı biraz daha fazladır. Tüylerini belli aralıklarla taramanız tüy dökme problemi için faydalı olacaktır. Yemeye düşkün köpeklerdir, mama miktarlarını ayarlamanız hayvanınızın obez olmaması bakımından gereklidir. Yeme sıklık ve miktarına dikkat etmelisiniz. Eğiterek bir çok komutunuzu algılamasını sağlayabilirsiniz, böylece ortak yaşamınız çok daha kola işleyecektir.

Tüm bu bahsedilen golden retriever özellikleri göz önüne alınır ve bakımına dikkat edilirse sağlıklı bir golden 10-12 yıl, hatta daha fazla sizinle yaşamına devam edebilir. Onun sağlığına dikkat etmek, bu canlının sizi uzun yıllar mutlu etmesini sağlayacaktır.