Köpek İlanlarıMaltese Terrier kategorisinde 168 ilan bulundu.

Maltese Terrier

  • Görünüm
İlan Başlığı YaşCinsiyet Fiyat İlan Tarihi Adres
İlan bulunamadı.

Satılık Maltese Terrier

Maltese Terrier Fiyatları Ne Kadar?

Maltese Terrier fiyatı bu cins köpek edinmek isteyenlerin oldukça merak ettiği ve arattığı bir konudur. Maltese terrier fiyat değişken bir aralığa sahiptir. Bu köpek ırkı evcil hayvan olmaya son derece uyumlu olduklarından çokça tercih edilirler. Bu durum fiyatları etkileyen bir unsur olup bunun  yanı sıra terrier fiyatları edinmek istediğiniz köpeğin yavru ve ya yetişkin olup olmadığına göre değişkenlik gösterebilir. Köpeğin safkan olup olmaması da fiyat üzerine etki eder. Bununla birlikte 2023 yılı için Maltese Terrier fiyatı genel olarak 8.000TL ile 15.000TL arasında değişkenlik göstermektedir. Satılık Maltese terrier ilanları için sayfamızdaki ilanları kontrol edebilirsiniz.

 

Maltese Terrier Sahiplenme Nasıl Yapılır?

Maltese Terrier sahiplenme ilgilendiğiniz ilanları takip ederek yapılabilir. Sizin olmasını istediğiniz köpeği bulduğunuza inanıyorsanız ilgili ilan sahibi ile iletişime geçerek köpeğinizi edinebilirsiniz. Bununla birlikte nadir de olsa maltese terrier ücretsiz sahiplenme ilanları bulunsa da bu ilanlara rastlamak ve sahiplenme fırsatını yakalamak bir miktar zor olabilir. Maltes Terrier sahiplenme için ilanları takip ederek köpeğinize kavuşabilirsiniz. Eğer Maltese terrier sahiplendirme yapmak istiyorsanız hemen üye olarak ilanlarınızı yayınlayabilir Maltes terrier sahiplendirme yapabilirsiniz.

 

Maltese Terrier Köpek Irkı Ve Özellikleri Nelerdir?

Süs köpeği kategorisinde adı anılan bu sevimli Malta köpekleri, sahiplerine büyük bir ilgi ve sevgiyle bağlı olup aşırı düşkündürler. Maltese Terrier sahiplenme düşünceniz varsa bu yönleriyle Maltese Terrier köpeğinizle sevgi dolu bir bağı çabucak kurabileceğinizi bilmelisiniz. 3-4 kg vücut ağırlığında, yumuşacık beyaz tüylere sahip bu köpeklerin başka renk tüyleri bulunanları yoktur. Karakter olarak ilgi ve sevgiye düşkün olması, onu sürekli sahibinin çevresinde gezmeye, kucağına çıkmaya ve temas kurmaya eğilimli yapar. Ne var ki genelde kendisine sahip olarak birini belirler ve evde yaşayan diğer bireylere aynı yoğun ilgiyi göstermeyebilir. Bu nedenle maltese terrier cinsi köpeğinizi evde günlerce yalnız bırakmanız, onu kendine özgü bir çeşit bunalıma sürükleyebilir. Bunların yanında Maltese Terrier sahiplenme düşüncesinde iseniz ve başka evcil hayvanınız da olduğundan tereddüt yaşıyorsanız bilmelisiniz ki, bu cana yakın köpekler diğer evcil hayvanlarınızla anlaşabilir, herhangi bir sıkıntı yaşamazlar. Dikkat etmeniz gereken tek nokta Malta köpeğinizin hırpalanmaması gerektiğidir. Diğer evcil hayvanlarınıza oranla nispeten daha hassas bir bünyesi vardır.

Maltese terrier köpeğinizin bakımı özen ister. Özellikle ona uygun özel mamalar kullanılmalıdır. Tüylerin parlaklığını korumak için fırçalama ve taramaya dikkat edilmelidir. Bu türün gözlerinde diğer pek çok hayvanda da görülebilen çapaklanma sorunu görülebilir. Nemli bezle temizlenmesi uygundur. Tüyleri pek dökülmez, evde beslemek için bu açıdan da son derece uygundur. Gün içinde dışarı çıkarıp bir miktar gezdirmeniz, köpeğinizin sağlıkla hayatına devam etmesi bakımından uygun olacaktır.

Maltese Terrier sahiplenme ve maltese terrier ücretsiz sahiplenme ile ilgileniyorsanız tüm bu özellikleri bilmelisiniz. Bahsedilen bu hususlara da dikkat ederek maltese terrier köpeğiniz ile uzun yıllar boyu sevgi dolu muhteşem bir iletişimde kalabilirsiniz. Evde besleyebileceğiniz diğer köpek ırkları olarak Toy Poodle ve Pomeranian ilanlarına bakabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ilan sahipleriyle iletişime geçmeniz.