Her Şehire Her İlçeye Gönderim! - Lop Tavşanı

Fotoğraflar yükleniyor

Görüşülür
İlan No 24900
İlan Tarihi 13 Nisan 2024
Türü Kemirgen İlanları
Cinsi Tavşan
Yaşı 0 - 3 Aylık
Cinsiyeti Dişi & Erkek
Kimden Sahibinden

HOLLANDA LOP TAVŞANI ÇİFTLİĞİ - KOCAELİ     (Türkiye'nin İlk ve Tek Tavşan Çiftliği)

Sizlere safkan Netherland Dwarf Cüce Tavşanı, safkan Hollanda Lop Tavşanı ve Minyatür Lop Tavşanı gibi sevimli tavşanlarımızı sunmaktan gurur duyuyoruz. Türkiye'nin ilk ve tek tavşan çiftliği olarak, size en kaliteli ve sağlıklı tavşanları sunmaktan mutluluk duyuyoruz.

Eğer siz de bu sevimli tavşanlardan sahiplenmek istiyorsanız, ilandaki iletişim numaramızı arayabilir veya WhatsApp üzerinden mesajlaşabilirsiniz. Ayrıca kafes, mama ve diğer temel ihtiyaçlarınızı da beraberinde temin edebilirsiniz.

Tüm şehirlere hızlı ve güvenli bir şekilde tavşanlarınızı ulaştırmak için çalışıyoruz. Şehirler arası otobüslerle, en güvenli şekilde taşıma yaparak tavşanlarınızın size zarar gelmeden ve sorumluluğumuz altında teslim alınana kadar seyahat etmesini sağlıyoruz.

Kemirgen Market olarak, tavşanlarınızın ve diğer kemirgen canlılarınızın tüm ihtiyaçlarını tek bir çatı altında bulabileceğiniz Türkiye'nin en büyük online internet satış mağazasıyız. Geniş ürün yelpazemizle, tavşanlarınızın mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmesi için gereken her şeyi sunuyoruz.

Sizleri de sevimli tavşanlarımızı sahiplenmeye ve Kemirgen Market'in geniş ürün seçeneklerinden faydalanmaya davet ediyoruz. Tavşan dostlarınızın sağlığı ve mutluluğu bizim önceliğimizdir.

Yorumlar

Hollanda Lop Tavşanı Çifliği

Üyelik tarihi: 18 Mayıs 2022

Kurumsal Üye
Üyenin tüm ilanlarını görüntüle
Cep532 449 20 41
WhatsApp532 449 20 41
İlan sahibi: Hollanda Lop Tavşanı Çifliği
Ara WhatsApp

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile yüz yüze görüşün !
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Patisayfasi.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, Patisayfasi.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.