Hükümet Bey'e Gelin Aramaktayız.

Fotoğraflar yükleniyor

İlan No 24946
İlan Tarihi 18 Nisan 2024
Türü Evcil Hayvan Eş Bulma İlanları
Cinsi Kedi Eş İlanları
Yaşı 6
Cinsiyeti Erkek
Aşı Durumu Yapıldı

Arkadaşımızın ismi Hükümet.

6 yaşında ve erkek.

Lösemi, Kuduz, Karma ve İç-Dış Parazit aşıları tam ve zamanında yapılmaktadır.

Çipi bulunmaktadır.

Malt ve vitamin takviyeleri düzenli periyotlarla yapılmaktadır. Doğduğu günden itibaren Proplan (somonlu) kapalı ambalaj haricinde gıda tüketmedi(ıslak mamada da genelde purina çeşitlerini verdim)

Siyam ırkında genel olarak görülen ‘şaşılık’ problemi yok kendisinde ama genlerinde olur ve yavrulara aktarır mı ? o kadarı hakkında bilgi sahibi değilim ????

Herhangi bir sağlık problemi bulunmamaktadır yani, aklınıza takılan bir soru olursa özel olarak da sorabilirsiniz sağlığına dair.

***

Huy olarak insanlara karşı biraz agresif. Ancak yavru kedi ve dişi kedilere daha önce hiç zarar vermedi iyi anlaşıyor. Bizim evde kendi odası var fırlamanın. O yüzden ‘evci’ gönderip size yada diğer aile bireylerinize zarar verme ihtimali (Genelde tüm erkek kediler ‘misafir’ gittiği yerde fazlasıyla agresif olurlar) hiç doğmasın diye; dişi kedinin misafir gelmesi taraftarıyım.

***

Lokasyon olarak Bayraklı-Manavkuyu’dayız. İş yerimiz Bornova-Mtk içerisinde. Yakın çevrelere işim gereği pazarlama ve sevkiyat için gelip gitmekteyim. Ulaşım bir şekilde halledilir yani.

***

Bizim öncelikli talebimiz dişi kedinin aşılarının tam olmasıdır.  ***

Daha başka hangi konularda bilgi vermem gerekiyor bilmiyorum. Sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar

Dolandırıcılara Dikkat!

  • Sahipleneceğiniz evcil hayvanların sahipleri ile yüz yüze görüşün !
  • Tanımadığınız kişilere kesinlikle hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
  • Patisayfasi.com sitesi asla hayvan satışı yapmamaktadır.
  • Kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, Patisayfasi.com bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.